stampile stampila 4923
COMENZI TELEFONICE
021.311.40.04
Cart0Item(s)

Nu aveți nici un produs în coș.

Product was successfully added to your shopping cart.

Termeni de utilizare; Date personale

Utilizarea acestui magazin virtual implica acceptarea acestor termeni si conditii de aceea se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. stampile-trodat.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune a acestor reguli se poate citi de pe pagina Termeni de utilizare.

Definitii: 
Acest magazin virtual este intretinut si administrat de Contr-all End SRL denumit in continuare Contr-all sau, generic Furnizor. Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.stampile-trodat.ro, va fi denumita Client. Adresa web www.stampile-trodat.ro este proprietatea Contr-all. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul stampile-trodat, vor fi denumite in continuare continut.

Drepturi de autor: 
Intregul continut al site-ului este proprietatea Contr-all si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul Contr-all, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al Contr-all.

Securitatea datelor personale si a informatiilor: 
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Furnizor, numai in scopul declarat al acestui site. 
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Declinarea responsabilitatii: 
Continutul site-ului a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Furnizor de la clientul respectiv. Clientul are obligatia sa verifice produsele in momentul primirii acestora. Dupa acceptarea prin semnatura a produselor de catre client, Furnizorului nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

Garantia produselor: 
Produsele cumparate prin intermediul site-ului beneficiaza de o perioada de garantie caracteristica.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.

Conditii Legale:
Site-ul functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman. Conform OG nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba ordonanta, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sint cheltuielile directe de returnare a produselor".

Date personale:

Incepand cu data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (in continuare "RGPD") va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. Prin intermediul RGPD se doreste crearea unui cadru legislativ unitar si uniform pe teritoriul Uniunii Europene.

Noi ne aliniem prevederilor RGPD si credem ca este un moment potrivit sa punctam cateva aspecte importante.

Prelucram datele cu caracter personal (de exemplu, nume, prenume, adresa e-mail, telefon) in scop contractual si conform solicitarilor dumneavoastra.

Pentru informatii suplimentare legate de protectia datelor, va rugam sa ne transmiteti un e-mail la adresa office@stampile-trodat. ro si va raspundem cu placere.

In cazul in care doriti ca datele dumneavoastra de contact sa fie sterse, va rugam sa ne trimiteti o solicitare la adresa: office@stampile- trodat.ro

In cazul in care nu primim o solicitare ferma din partea dumneavoastra de a va sterge datele de contact, le vom pastra pana la expirarea termenului legal sau pana la primirea unei cereri de stergere.